mandag 14. september 2009



Tiara kake med tiara og tryllestav laget av Royal icing
Denne har jeg laget sammen med Janne Britt. Hun hadde laget utstillingskaken til å vise fram til avis dama men før hun fikk sjansen til det gikk tiaraen, hun hadde laget, i tusen knass. Så etter hun reiste hjem igjen prøvde jeg å lage en tiara.
Når man sprøyter en tiara eller noe annet fra Royal icing er tålmodighet en veldig stor sak. Man må vente minst i 2-3 dager til den er helt tørket før man løsner den forsiktig av bakepapiret.
Royal icing lager man ved å piske en eggehvit stiv, tilsett ca 4 dl siktet melis og 1/4 ts sitronsaft. La mixeren gå en stund til ringene i icingen ikke forsvinner.
Tiaraen var spesiell designet til oss hos Kakeboksen.no. Steg for steg beskrivelsen med mal til tiaraen blir publisert i løpet av uken på http://www.kakeboksen.no/.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar